Hirdetés

Vicces számítógépreklámok az 1970-es és 1980-as évekből



|

Mutatunk 40 olyan régi reklámot, amelyeket ma már elhinni is nehéz. 10 és 80 MB-os merevlemezek, már 12 000 dollár alatt?

Hirdetés

Egyre kevesebben emlékszünk a régi joystickokra és CRT-monitorokra. Miközben napjainkban már teljesen átlagosnak számít az 1 TB-os merevlemez, addig egykor felfoghatatlan izgalmakat okozott egy hirdetés, amelyen már 10 MB-os HDD szerepelt. Egy Macintosh inkább egy írógépnek nézett ki, a laptop pedig nem, hogy borítékba nem fért be, de inkább egy felfújt szerszámos ládának hatott. 

Hirdetés

Az évtizedek múlásával a tech szektor és az eszközeink rengeteget fejlődtek, így ma már elhinni is nehéz ezeket a régi reklámokat, amelyek nem csak retrónak, kicsit viccesnek is hatnak. 

A 40 reklám között akad 80 MB-os HDD 12 000 dollárt alatt, ott a Lotus Magellan 2.0, az Apple 1, akár 2 MB-os 3,5 hüvelykes floppy, a Logitech HiREZ egér, az első Microsoft egér, a ZX80, a Commodore VIC-20, az IBM 5510 vagy például a Commodore 64. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.