Hirdetés

Videó: már Androidon is játszható a Counter-Strike



|

Persze inkább csak érdekességről, mint praktikus lehetőségről van szó.

Hirdetés

A Counter-Strike bő másfél évtizede az egyik legnépszerűbb multiplayer FPS, a villámgyors reflexek mellett elsősorban a csapatalapú taktikai vonulata járul hozzá az időtlenségéhez. A vonzerejét adó alapvető tulajdonságoknak köszönhetően nincs értelme érintőkijelzős eszközökre hivatalosan átírni, ám a buherátor közösség számára ettől még jó szórakozást nyújthat a szokatlan platformokon való működésre bírása.

Hirdetés


Nemrég elérhetővé vált a mindig népszerű Counter-Strike 1.6-hoz egy androidos játékmotor, az érdeklődők innen tölthetik le. Ez csak egy futtatói környezet, a játék adatállományai nincsenek mellékelve, ezekről a játékosoknak kell gondoskodniuk.


A videó tanúsága szerint aránylag jól működik a motor, de az érintőkijelzős vezérlésnek köszönhetően a kompetitív gamerek számára továbbra is inkább a PC-s változatot ajánlanánk.


(Forrás: Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.