Hirdetés

VIDEÓ: NetGear - mindent a tévére!



|

PC-nk összes médiafájlja tévére hangolva - videóbemutató.

Hirdetés

Az ötletes szerkezet a számítógépünkön található összes fájlt összelapátolja egyetlen, jól kezelhető menübe: legyen az kép, zene, film, vagy akár egy YouTube videó (a hátul beköthető ethernet vagy a vezeték nélküli megoldás segítségével). A lényeg az, hogy a nappaliból száműzhetjük a nagy, sokszor zajos és kevéssé odaillő PC-t, az ott maradhat elbújtatva a sarokban, nem fogja körbezümmögni a szobát.

A megosztott mappákból szinte minden formátumot lejátszhatunk az eszköz konverterének segítségével, lehet az akár wmv, avi, Xvid, mpeg, DivX, HD videó, vagy akár internetes streaming videók, sőt, a PC tévétunerén fogott adásokat is lejátszhatjuk. Zene lejátszása közben nézhetjük a PC-n meglevő képeket is egyfajta multimédiás galériaként.

A készülék könnyen paraméterezhető, megadhatjuk neki, milyen forrásból, mappákból, milyen csatlakozási módszerekkel gyűjtse be a forrásfájlokat, de biztonsági funkcióként szülői zár, PIN kód lehetősége is adott. USB kulcsról is felismeri a lejátszható állományokat, RSS csatornák hírei között böngészhetünk.
A készülék ára 100 000 forint alatt várható, éppen ezért nem ennek az ára lesz az alapvető probléma, hanem az, hogy egy ehhez illő TV megvásárlása...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.