Hirdetés

Videokártyád maximuma a márciusi PC Worldben



|

Friss kiadványunkban felboncolunk egy alaplapot, megmutatjuk a GPU-beállítás rejtelmeit, és még a feltörthetetlen jelszó titkát is felfedjük. A lap mellé ajándékba adjuk Retró magazinunkat és játékcsomagunkat.

Hirdetés

Mindenki gyönyörűen szép, szélsebesen száguldó grafikára vágyik, ám ezen igényt csak nagyon kevés videokártya tudja kiszolgálni, főként ha számítógépes játékokról van szó. Érdemes ellátogati ezért minden játékon belül a grafikai beállítások közé, ahol néhány okos kattintással jelentősen felgyorsíthatjuk, vagy éppen szebbé tehetjük a szoftvert. Igen ám, de nagyon nem mindegy, hogy miket aktiválunk, milyen funkciókat engedélyezünk! Éppen ezért friss lapszámunkban bemutatunk minden fontos GPU-finomhangolási lehetőséget, hogy új videokártya megvásárlása nélkül is szebbé válhassanak játékaid.





Friss lapszámunkban egy modern alaplapot is darabjai szedünk, hogy megnézzük, melyik komponens miért felelős, melyik csatlakozó mire szolgál, és hogy miként működik ez a csodálatos szerkezet. Tesztlaborunkban ezen felül összegyűjtöttük a legjobb hibrid számítógépeket, Wi-Fi routereket és online VoIP szolgáltatásokat, hogy kiválasszuk közülük a legjobbakat. Sőt, a márciusi lapszámunkkal a meglévő Wi-Fi hálózatodat is felgyorsíthatod, kihozva belőle a maximumot.





Márciusi lapszámunkból ezen felül kiderül, hogy miként működik egy víruslabor, miként lehet egyszerűen feltörni a jelszavakat - és ezzel kapcsolatos miként lehet neked is (szinte) megfejthetetlen jelszavad. Sőt, a leggyakoribb Windows hibaüzeneteket is kigyűjtöttük, valamint azok javításait, hogy könnyen kijavíthasd a legbosszantóbb rendszerhibákat.





A lap mellé ezúttal is ajándékba adjuk a legjobb vírusvédelmi szoftvereket, az Ashampoo WinOptimizer 2016 rendszertakarító programot, új Retró kiadványunkat, valamint retró játékcsomagunkat.

További témáink részletesebben:



Kihalásra ítélt technológiák

A technika fejlődésével hordozók, csatlakozók, kábelek tűnnek el a süllyesztőben. Idézzük fel az egykori kedvenceinket és - ha még nem tettük - váltsuk ki őket valami modernebbel.

Egy víruslabor anatómiája

Melyik a legjobb vírusirtó? Vannak sejtéseink, ám sajnos a laborok eredményei közel sem egységesek. A láthatatlan erőviszonyokról és érdekekről beszélgettünk Leitold Ferenccel, a CheckVir víruslabort üzemeltető Veszprog ügyvezetőjével.

Ember a gépek között

Az emberiség legnagyobb veszélye a géppé válás ­ a technológia és az ember kapcsolatáról beszélgettünk Európa egyik legbefolyásosabb jövőkutatójával.

Wi-Fi-turbó

Új hálózat létesítésekor vagy a régi feljavítása során sokat segíthetnek az alábbi fogások. Cikkünkben a hálózat bővítésével kapcsolatos tudnivalókra is kitérünk.



Címlap, illusztráció: Molnár Márti



Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.