Hirdetés

Virtuális Ewan McGregor került az Allee-ba



|

Most induló adománygyűjtő kampányában a VR technológiát veti be az UNICEF, hogy áttörést érjen el a gyermekbénulás kezelése terén.

Hirdetés

Különleges élményben lehet része annak, aki 2016. december 13. és 23. között az Allee Bevásárlóközpontba látogat, hiszen Az UNICEF és a Telenor közös akciójának köszönhetően bárki beülhet Ewan McGregor színész előadására, igaz, csak virtuálisan. A nemzetközi gyermekjogi szervezet ugyanis a virtuális valóság technológiák segítségével igyekszik megmutatni munkáját, működését, eredményeit. Ewan McGregor és egy kilenc éves kenyai kisfiú, Job szereplésével készült videót a Gyermekbénulás Világnapjára jelentette meg az UNICEF. A videó üzenete arra a történelmi pillanatra hívja fel a figyelmet, hogy 99 százalékban már sikerült megállítani ezt a fertőző járványt, most pedig az utolsó 1 százalék eléréséhez kér támogatást a szervezet. A videó Kenyában készült és a világ minden táján levetítik.

Hirdetés


"Az UNICEF komoly erőfeszítéseket tesz, hogy a leginnovatívabb technológiák segítségével mutassa be életmentő munkáját. A VR egy nagyon jó megoldás az emberek érzékenyítésére, és bár virtuális technológiának hívjuk, a valóságot mutatjuk meg az érdeklődőknek" - mondta el Danks Emese, az UNICEF Magyar Bizottság ügyvezetője. A szervezet karácsonyi adománygyűjtő kampányának keretében látható "VR kiállítás" 2016. december 13. és 23. között tekinthető meg az Allee Bevásárlóközpontban, az emeleti Costa Coffee előtti területen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.