Hirdetés

Visszatér a Commodore



|

A Commodore újfent belép a játékgépek piacára.

Hirdetés

25 évvel ezelőtt mutatta be a Commodore a C64-es kódjelű, elsősorban otthoni felhasználóknak szánt játékgépét. A C64 volt a legjobban fogyó játékgép a 20. század végén. Nagy valószínűséggel a nagynevű előd sikereit és eladási mutatóit meg sem közelíti majd a március 15-én bemutatásra kerülő konstrukció, ám ennek ellenére a gyártó bizakodóan tekint a jövőbe. A legnagyobb probléma, hogy a jelenlegi piac egyáltalán nem hasonlít a 25 évvel ezelőtti állapothoz, amikor a Commodore szinte egyedüliként uralta a piacot. Ezzel szemben most két neves játékos PC gyártóval - WoodooPC, Alienware - és a kifejezetten csak játékra készülő konzolokkal is meg kell küzdenie.

 

A terveik szerint a bejelnetéssel szinte egyidőben jelennek meg a gépek az európai boltok polcain, azonban az észak amerikai és ázsiai bevezetésről mindezidáig még nem született döntés. A Commodore elmondása szerint a közeljövőben számos új és érdekes bejelentéssel készülnek elkápráztatni a vásárlóközönséget. Sajnálatos módon konkrét adatokkal nem szolgáltak, de a várakozásaikat figyelembe véve, feltétlenül nagy durranásra számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.