Hirdetés

Warezolós útmutató a NetGear jóvoltából



|

Blu-ray ripes filmmel illusztrálták a gyors fájlátviteli funkció használatát.

Hirdetés

Az útmutatók vagy egyéb illusztrációk készítése céljából sokat screenshotolók néha fotósok módjára szenvednek, hogy ne kerüljön rá semmiféle valamilyen okból oda nem illő látványosság a képernyőmentéseikre. Időnként persze rajtamaradnak például személyes jellegű információk a képeken, de a NetGear egyik alkalmazottja saját magán túl most az egész vállalatot kínos helyzetbe hozta.

Hirdetés


A TorrentFreak egyik írója itt találta a csemegét. Hírünk írásáig a NetGear nem cserélte le a notórius képernyőmentést, ám minden bizonnyal rövidesen megtörténik a korrekció. A kérdéses oldalon a NetGear Genie alkalmazás útmutatójának egy fejezete látható, a szoftver elsődleges céljai közé az otthoni hálózat kezelése, monitorozása és javítása tartoznak.


Az elvárhatón túl akad persze akad néhány extra funkció a Genie-ben, ilyen például a hálózatra kötött eszközök közt gyors fájlátvitelt lehetővé tévő Turbo Transfer. A kezelését tartalmazó instrukciós oldalon a NetGear alkalmazottja ügyesen a Michael Bay által rendezett Pain and Gain egy ismert fájlmegosztóról letöltött, kalóz kópiájával illusztrálja a hálózaton küldendő fájlok betallózását.


Még hogy a kézikönyvek nem lehetnek szórakoztatóak!


(Nyitókép: Maurizio Pesce)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.