Hirdetés

World Cyber Games



|

Egyedi gépek, szép lányok, légiharc - nemsokára jön a WCG 2007.

Hirdetés

A legérdekesebb újdonság talán a modding verseny - hivatalos nevén a "Flash Point Modding verseny powered by Computermode". Ez a megmérettetés a tuningban érdekelteknek ad lehetőséget arra, hogy látványos és egyedi számítógépeiket bemutassák.

 

A tuningbajnokságra a modding@pcworld.hu e-mail címen lehet jelentkezni, az érdeklődők pedig a http://modding.pcworld.hu oldalon minden szükséges információt megtalálnak.

 

A tíz legjobbnak ítélt gépet a WCG döntőn, a Jövő Házában állítják majd ki szeptember 2-án, tulajdonosaik pedig egy Be Quiet Dark Power Pro 600W táppal is gazdagabbak lesznek.

 

A WCG versenysorozaton nem csak a brutalitásé a főszerep: a World Cyber Girls 1 millió forint összdíjazású szépségversenyre továbbra is lehet jelentkezni. A verseny célja, hogy megkeressük és bemutassuk a hazai online világ legszebb lányait, akikkel a kibertérben futhatunk össze - leginkább a netes játékokban. Ha egy 18.életévét betöltött hölgy jelentkezni kíván, nincs más dolga, mint feltölteni fotóit a www.worldcybergirls.com oldalra, így van rá esély, hogy bekerül majd a szeptember 2-án, a WCG-n tartott döntőre. Itt a döntőre meghívott sztárzsűri szavazatai alapján kerül kiválasztásra a verseny győztese, aki elnyeri a Miss World Cyber Girls címet.

 

Idén először mérhetik össze tudásukat a résztvevők élőben a selejtezők során - ez a játékosok kérésére történik így. Az online bajnokságok július elejétől a hu.worldcybergames.com oldalon zajlanak majd, az élő selejtezőket pedig Budapesten, a Mammutban található Pro Gamers Cyber Caféban rendezik majd meg. A játékosok négy játékban mérhetik majd össze tudásukat: Command & Conquer 3 (PC), WarCraft 3: The Frozen Throne (PC), FIFA07 (PC), és Project Gothem Racing 3 (X-Box 360).

 

A selejtezőkön sikeresen megmérkőzött legjobb csapatok szeptember 2-án a Jövő Házában, a hazai döntő nyertes csapatai pedig október 4-én Seattle-ben szállhatnak harcba a fődíjért.

 

Még egy szenzációval készülnek a WCG szervezői: igazi MÍG-29-es repülőgépszimulátorban mérhetik össze légiharcban való jártasságukat a vállalkozó szellemű látogatók.A viadal alapja a Lock On: Modern Air Combat, amely minden idők egyik legélethűbb repülős játéka. A helyszínen a Magyar Honvédség vadászpilótái készen állnak majd arra, hogy megmutassák, mit tud egy igazi profi.

 

Aki szeptember 2-án eljön a World Cyber Games magyarországi döntőjére, és részt vesz élete legemlékezetesebb légi harcában, a JetFly Mig-29 szimulátorbajnokságban, összesen 100 000 forint értékű díjazásban részesülhet. A nyeremények között található a Flight Simulator X Deluxe Edition játék is. A verseny helyszínéül a Millenáris Park, Jövő Háza szolgál majd, a nevezés pedig díjtalan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.