Hirdetés

Xbox 80 gigabájtos merevlemezzel



|

Az Xbox új Video On Demand szolgáltatásához kell a kapacitás.

Hirdetés

A Microsoft bemutatta Xbox 360 játékkonzolának 80 gigabájtos merevlemezzel felszerelt változatát. Az előzetes pletykákban ugyan 100 GB-ot ígértek, de még így is négyszeresét kapják a vásárlók az eredeti 20 GB-nak, így már lesz hol tárolni a netről letöltött tartalmakat. Akárcsak a 20 gigabájtos változat esetében, a rendszer itt is lefoglalja a meghajtó egy részét saját céljaira.

 

xbox80gb_.jpg

 

További részleteket ismertettek az Xbox tervezett Video On Demand (videoletöltés) szolgáltatásához. Az internetkapcsolaton keresztül működő videotéka használata jócskán zabálja majd a merevlemez kapacitást. Egy 44 perces tévésorozat epizód a tervek szerint mintegy 550 megabájtot igényel normál (480) soros felbontásban, míg HD minőségben (720p) ugyanez 2 gigabájtot foglal majd a merevlemezen.

Habár az Xbox már képes akár 1080p minőségű HD tartalom lejátszására is, ilyen felbontással egyelőre senki sem ajánlott még tartalmat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.