Hirdetés

Zárolja a hűtődet a Samsung okosnadrágja



|

Nem kíméli a lusta embereket az Internet of Trousers szériás okosnadrág.

Hirdetés

Vannak, akik azt szeretnék, ha az őket körbevevő összes termék és tárgy rá lenne kötve az internetre. Nekik kedveskedik most a Samsung egy új divattermékkel.

Hirdetés

Az Internet of Trousers szériában van egy új okosnadrág, amely rengeteg funkcióval rendelkezik, és sokat javíthat a hétköznapokon. 

A WC-ből távozva például a lehúzva maradt cipzárra a Wi-Fly funkció úgy figyelmeztet, hogy állandó értesítéseket küld az okostelefonra. 

A nadrág persze szól a lustáknak is, minden egy helyben töltött 60 perc után figyelmeztetéseket ad ki. Extra motivációként meg is tudja rázni a viselőjét, ha az több mint 3 órája nem mozdul. 

A randik alkalmával jól jöhet a "Tartsd-A-Nadrágod-Magadon" mód, illetve van egy olyan funkciója is a nadrágnak, hogy amennyiben a derekunk mérete nagyobb a szokásosnál, akkor zárolja a hűtőt, és annak nem lehet majd kinyitni az ajtaját. 

A naptárra nézve minden bizonnyal nem ez volt a Samsung egyetlen mai meglepetése

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.