Hirdetés

Zuckerberg nászútjára kattantak rá a netezők



|

Rómába utazott három napos nászútra Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan, akiket szinte azonnal kiszúrtak a turisták. Azóta a Twitteren ment az élő közvetítés.

Hirdetés

Bár mostanában akad bőven érdekes hír a Facebook kapcsán - gondoljunk csak a tőzsdéről érkező kellemetlen hírekre, vagy arra a pletykára, ami szerint a vállalat szívesen felvásárolná az Opera böngészőt - az embereket sokkal jobban érdekli Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan első közös utazása Rómába.

Arról már korábban mi is beszámoltunk, hogy a Facebook első embere nemrég egy meglepetés esküvő keretében mondta ki a boldogító igent, azóta kiderült: három napos úttal koronázták meg nászukat Rómába. Persze ma már semmit sem lehet titokban tartani, főleg a Twitter felhasználóinak köszönhetően. Ha érdekelnek a nászút kipletykált részletei, akkor testvéroldalunk, az Electrose beszámolóját érdemes elolvasni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.