Válts át velünk Windows 10-re, vagy léptesd egy szinttel feljebb meglévő Home operációs rendszeredet. Év végi akciónkban egy limitált ideig most a bolti árnál jelentősen olcsóbban – több mint 80 ezer forint kedvezménnyel szerezheted meg a Windows 10 Professional licencét, a BitDefender díjnyertes internetbiztonsági csomagját, 12 darab PC World lapszámunkat és a speciális szoftverválogatásunkat. Az akcióban minden régi és új előfizetőnk részt vesz, amennyiben 2020. január 31-ig 24 900 vagy 31 920 forintért egy évre előfizet a PC World magazinra.

Nem most jár le az előfizetésed? Semmi gond! Ha még élő előfizetéssel rendelkezel, akkor is élhetsz az év végi előfizetői akció előnyeivel. Ha például 2019 augusztusában fizettél elő egy évre, akkor a megújítással 2021 augusztusáig jár neked a PC World magazin és szolgáltatásai, plusz részt veszel év végi akciónkban is.

Kínálatunk folyamatosan bővül, a készlet erejéig, de legkésőbb 2020. január 31-ig tart. Az akció időtartama alatt hagyományos előfizetés keretében is előfizethetsz magazinunkra 19 950 forintért. Az Alapcsomagon belül így 12 darab lapszámot 10 áráért vásárolhatsz meg.

Rendkívüli előfizetési akciónk keretében az alábbi szoftvereket, szolgáltatásokat biztosítjuk számodra:
 • 12 darab PC World magazin
 • Biztonsági csomag minden hónapban (ESET, G Data)
 • Ajándék szoftverek és magazinok havonta
 • Online segítségnyújtás
 • Exkluzív külső tanácsadói tagság
 • PC World Online reklámmentesség
 • Windows 10 Pro licenc
 • BitDefender Internet Security (1 éves licenc)
 • Philips 35%-os kedvezménykupon
 • Kingdom: New Lands PC játék
 • PC World Data Rescue 2020 szoftver
 • WonderFox DVD Ripper Pro szoftver
 • IOBit Driver Booster Pro szoftver
 • Paint Studio 2 szoftver
 • 1AVCapture szoftver
Az exkluzív csomag értéke összesen 139 969 forint, de a Prémium csomag mindössze 24 900 forintért a tiéd lehet. A teljes megtakarítás 115 069 forint, amelynek éves értéke a magazinhoz járó teljes verziókkal együtt elérheti a 200 ezer forintot is.

Az alapcsomagban megtalálható ajándék programok 2019. december 1-től a pcworld.hu/szoftvercsomag zárt weboldalról lesznek letölthetők, ahova a belépéshez szükséges egyedi kódot az előfizetési díj befizetése után levélben postázzuk.

12 darab PC World magazin (23 940 Ft): friss magazin minden hónapban, ajándék vírusírtó-kódokkal, kiadványokkal és szoftverekkel, online segítségnyújtással.
Biztonsági csomag minden hónapban: ajándék PC és mobilvédelem egy teljes családnak (például ESET és G Data)
Ajándék szoftverek és magazinok havonta: a magazinunkhoz adott teljes verziós segédprogramok, és kiegészítő elektronikus kiadványok értéke havonta átlagosan több mint 10 ezer forint
Online segítségnyújtás: a facebook.com/segelyvonal vagy a segelyvonal@pcworld.hu címeken
Exkluzív külső tanácsadói tagság: Van véleményed a lapról? Szeretnél beleszólni a következő lapszám készítésébe? Nálunk megteheted, a közösséggel együtt alakítva a PC World jövőjét
PC World Online reklámmentesség: Aktivált PC World Plus hozzáférés mellett hirdetések nélkül böngészheted az online oldalunkat, amennyiben bejelentkezel a Web4 fiókodba.
Windows 10 Professional (49 999 Ft): Előfizetői akciónk részeként tiéd lehet a Windows 10 legerősebb, Pro kiadása, amely a Home verzió funkcionalitás felül többek között BitLocker titkosítást, valamint Hyper-V klienst is tartalmaz. A licenc egy gépre telepíthető, és minden esetben ahhoz a géphez kötődik, amin aktiválták (markáns hardver változás, például alaplapcsere esetén érvénytelenné válhat). A rendszer tartalmazza a magyar nyelvi csomagot.
BitDefender Internet Security (14 999 Ft): Bízd ránk a számítógéped védelmét! Előfizetőinket idén is megajándékozzuk napjaink egyik legjobb végpontvédelmének egy gépen aktiválható éves licencével.
Philips kedvezménykupon: előfizetőinket megajándékozzuk egy 35 százalékos kedvezménykuponnal, amely a philips.hu/shop oldalon váltható be egy alkalommal. Egy új háztartási eszközt vennél? Velünk most akár több tízezer forintot is spórolhatsz.
Kingdom: New Lands Steam-kód (1400 Ft): egy különleges pixel art játékot is bezsebelhetnek előfizetőink, amelyben egy királyságot kell szinte a nulláról felépíteni.
PC World Data Rescue 2020 (4990 Ft): Szerkesztőink által összeállított speciális image kép, amely kibontásával neked is lehet egy minden vészhelyzetre kész, speciális adathordozód, amely szinte bármely, elveszettnek hitt fájlodat képes visszaállítani és biztonságosan elmenteni. A termék csak az előfizetőink számára lesz elérhető.
WonderFox DVD Ripper Pro (11 800 Ft): biztonsági másolatot készítenél meglévő gyűjteményedről? A WonderFox rippelő programjával mindezt könnyedén megteheted
IOBit Driver Booster Pro (6 800 Ft): mindig friss drivereket kínál az IObit segédprogramja, amellyel naprakészen tarthatod rendszereidet. Előfizetőinket a nemrég megjelent hetes kiadás fél éves Pro licencével ajándékozzuk meg.
Paint Studio 2 (8 500 Ft): napjaink egyik legjobb rajzoló programja is a tiéd lehet, amely beépítetten tartalmaz több tucatnyi ecsetet, több mint 500 különböző effektet és akár 28 különböző réteget is tud kezelni.
1AVCapture (17 700 Ft): bármely a számítógépen futtatott videót, vagy audio állományt rögzíthetsz a segédprogram segítségével. A segédprogramhoz öröklicencet adunk ajándékba.


 • 12 darab PC World magazin
 • Biztonsági csomag minden hónapban (ESET, G Data)
 • Ajándék szoftverek és magazinok havonta
 • Online segítségnyújtás
 • Exkluzív külső tanácsadói tagság
 • PC World Online reklámmentesség
 • Windows 10 Pro licenc
 • BitDefender Internet Security (1 éves licenc)
 • Philips 35%-os kedvezménykupon
 • Kingdom: New Lands PC játék
 • PC World Data Rescue 2020 szoftver
 • WonderFox DVD Ripper Pro szoftver
 • IOBit Driver Booster Pro szoftver
 • Paint Studio 2 szoftver
 • 1AVCapture szoftver
 • Alfawise PME1606 WiFi okoskonnektor
 • MINISO Bluetooth hangfal
 • Választható ajándék termék
 • Termékek ingyenes házhozszállítása

Többre vágysz? A különleges előfizetői ajánlatunk részeként nem csak értékes szoftverválogatásunk lehet a tied a Philips 35 százalékos kuponjával együtt, hanem Gold csomagunk részeként akár három hardver terméket is bezsebelhetsz, amelyeket ingyenesen házhoz szállítunk neked.

Gold előfizetésünk részeként mindenképpen tiéd lehet az Alfawise PME1606 EU Standard WiFi okos konnektor, amellyel nem csak az átfolyó áramerősséget mérheted, hanem távolról is vezérelheted annak működését, akár ütemezést is beállítva. A termék támogatja az Amazon Alexa és a Google Home rendszereket,így segítségével megteheted az első lépéseket otthonod okosítása, automatizálása felé.

A csomag részeként emellett minden előfizetőnket megajándékozzuk a MINISO egyik vezeték nélküli hangfalával 4790 forint értékben. A hangfalak több formában és színben érkeznek hozzánk, az alábbi képen láthatod az elérhető kínálatot, amelyből egyet mindenképpen küldeni fogunk majd neked.

Gold előfizetőink emellett egy választott ajándékot is választhatnak, így a futár legalább három termékkel érkezik majd hozzájuk.

Szimpatikus az ajánlatunk? Válaszd ki a hozzád illő csomagot!
Prémium csomag + garantált ajándékok + Trust GXT 786 Reyno Streaming Pack
Prémium csomag + garantált ajándékok + TP-Link Li-Polymer Powerbank (20000mAh)
Prémium csomag + garantált ajándékok + TP-Link Kasa Smart izzó
Prémium csomag + garantált ajándékok + TP-Link Mercusys AC12G Router
Prémium csomag + garantált ajándékok + MINISO Mecha Series építőjáték
Prémium csomag + garantált ajándékok + Marvel Hulk Type-C adatkábel és Marvel autós töltő
Prémium csomag + garantált ajándékok + MINISO Marvel csomag (Type C adatkábel + fülhallgató)
Prémium csomag + garantált ajándékok + Kingston High Endurance microSD kártya
Prémium csomag + garantált ajándékok + Kingston A400 2.5 240GB SATA3 SSD
Prémium csomag + garantált ajándékok + Trust Primo Powerbank 8800 mAh
Prémium csomag + garantált ajándékok + Trust Nova vezeték nélküli billentyűzet egérrel
Prémium csomag + garantált ajándékok + Trust Ula vékony, fém Powerbank 8000 mAh
Prémium csomag + garantált ajándékok + Trust Cito15 gyors, vezeték nélküli töltő okostelefonokhoz
Prémium csomag + garantált ajándékok + Philips OneBlade borotva
Prémium csomag + garantált ajándékok + Trust GXT 865 Asta mechanikus billentyűzet
Prémium csomag + garantált ajándékok + Trust GXT 1255 Outlaw 15.6" gaming hátizsák

A választott terméket futárszolgálattal juttatjuk el a megadott címre az előfizetési díj jóváírása után. Az ajánlatok korlátozott számban állnak rendelkezésre, így ha a készlet valamiből már elfogyott, a rendszer nem enged választani abból. A feltüntetett árak javasolt kiskereskedelmi árak. A termék- és doboz képek csak illusztrációk. Ha karácsonyig szeretnéd megkapni az ajándékot, akkor az előfizetést november 30-ig fizesd be!

Meddig tart az előfizetési akció?
Akciós ajánlatunk a készlet erejéig, legkésőbb 2020. január 31-ig tart.

Meglévő előfizetők is igénybe vehetik?
A két akciós csomagár minden olyan régi és új előfizetőre vonatkozik, aki az előfizetői csomag típusától függően 24 900, vagy 31 920 forintos áron előfizet a PC World magazinra a Project029 Media & Communications Kft.-nél. Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel. Az év végi előfizetési akció más akcióval nem vonható össze.

Nem most jár le az előfizetésem. Mit tegyek?
Semmi gond! Ha még élő előfizetéssel rendelkezel, akkor is élhetsz az év végi előfizetői akció előnyeivel. Ha például 2019 augusztusában fizettél elő egy évre, akkor a megújítással 2021 augusztusáig jár neked a PC World magazin és szolgáltatásai, plusz részt veszel év végi akciónkban.

Hogyan érhetem el az exkluzív szoftvereket?
Az alapcsomagban megtalálható ajándék programok 2019. december 1-től a pcworld.hu/szoftvercsomag oldalról tölthetők le, ahova a belépéshez szükséges egyedi kódot az előfizetési díj befizetése után levélben postázzuk. A szoftvereket 2020. március 30-ig töltheted le. Hol jelentkezhetek a külső tanácsadói tagságra?
Ha szeretnél részt venni a lap szerkesztésében, a pcworld.hu/szoftvercsomag oldalon adhatod le igényedet 2018.december 1-től kezdődően.

Mikor választhatom ki a prémium ajándékomat?
A választott eszközt a pcworld.hu/elofizetes, vagy a piacter.project029.hu/pcworld oldalunkon választhatod ki a megfelelő ajánlatra klikkelve. Az eszközök korlátozott számban állnak rendelkezésre, így ha a készlet valamiből már elfogyott, a rendszer abból nem enged választani. Az ár tartalmazza a kézbesítési árat, azt mi fizetjük helyetted. Az ár tartalmazza a kézbesítési árat, azt mi fizetjük helyetted.

A MINISO hangfalból lehet választani?
Partnerünk különféle színű és formájú hangfalakat kínál számunkra, azokat a beérkezés sorrendjében továbbítjuk az előfizetőiknek. Azok színe, formája eltérhet, ellenben tudása és ára nem.
Az akcióval kapcsolatban fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz munkaidőben a 06-1-5774301-es telefonszámon vagy a terjesztes@pcworld.hu e-mail-címen. Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel, más akcióval nem vonható össze. Az akció időtartama alatt is érvényesek normál előfizetési áraink, azaz ajándék nélkül is előfizethető a magazin 19 950 forintért.

A termékek képei kizárólag illusztrációként szolgálnak. Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel. Az előfizetői akció a készlet erejéig érvényes.A feltüntetett árak javasolt kiskereskedelmi árak. A termék- és doboz¬képek csak illusztrációk. Minden jog fenntartva!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.