Hirdetés

Eltűnik a régi 80 GB-os PlayStation 3



|

A legfrissebb hírek szerint a Sony PlayStation 3 80 gigabájtos változata megszűnhet.

Hirdetés

Új információk kerültek napvilágra a Sony PlayStation játékkonzol családjával kapcsolatban, egyenesen Japánból. A nagykereskedő szerint most vasárnap szállítják le az utolsó megrendeléseket és augusztus 9-től már a Sony PS3 Slim 80 GB változatot lehet csak megrendelni az eredeti 80 gigabájtos változat helyett. A 80 gigabájtos változatot felváltó PS3 Slim mellett természetesen a kínálatban marad a nem Slim, 160 gigabájtos merevlemezzel ellátott verzió is.

Friss információ, hogy az Amazon online oldalán a hivatalosan, garanciával megvásárolható, 160 gigabájtos PS3 ára 50 dollárt esett, az RTLinfo szerint pedig az európai kereskedőknek 100 euróval kell a 80 gigabájtos konzol árát csökkenteni. Ez abszolút egybevág a raktárkészlet kiürítésére vonatkozó hírekkel. A Sony várhatóan Cologne-ban, a Gamescon Expo rendezvényen mutatja be a PS3 Slimet augusztus 18-án.


7-eleven-ps3-notice.jpg



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.