Vigyázat, támadnak a bombaárak az eMAG-on!



|

Hamarosan Black Friday, addig is nyereményakcióval lehet készülni a kedvezményekre.

Hirdetés

Lassú már az öreg laptop, kicsi az okostelefon képernyője vagy éppen nem tud eleget a tévé? Nemrég már beszámoltunk róla, hogy november 27-én az eMAG-nál a Black Friday keretében nagy akciók és akár 70 százalékos árengedmények várhatóak. Ez remek alkalom egy kütyüt lecserélni vagy felkészülni a karácsonyra. 

Közeledik a nagy nap, a Black Firday érkezésével pedig ideje készülődni. Az eMAG csütörtökön éjjel küldi ki hírlevélben az első akciós ajánlatait, ezért a péntek már nagyon izgalmasan kezdődhet. 

További remek hír, hogy az ezt megelőző három napra érdekes külön akciót hirdetett az eMAG. Ennek keretében Budapest belvárosában bárki vadászhat az eMAG Black Friday Piaggio robogóra. A teendő annyi, hogy le kell fotózni, és megosztani a Facebookon az #eMAGhuBlackFriday hashtaggel, majd bejelölni rajta az eMAG Facebook-oldalát.

10 szerencsés játékos egy-egy 10.000 Ft értékű ajándékutalványt nyerhet, a legszerencsésebb pedig a 20.000 Ft-os kedvezményt viheti el.

Az esemény facebookos oldala ide kattintva érhető el, az elkészült videót pedig itt nézhetitek meg.

Egy kis játék a vásárlás előtt

A felkészülés jegyében csütörtökön az Erzsébet téren minden vállalkozó szellemű játékos edzhet az eMAG Black Friday edzőasztalon. Itt különböző akadályokat kell leküzdeni, úgy mint gátfutás, akadálypálya, klikkelés vagy éppen egérvezetés. 

Mindez segít a résztvevőknek, hogyan gyorsabban tudjanak rendelni a nagy, november 27-i napon. Akik teljesíteni tudják a szintidőt, azok bónuszként Black Friday ajándékokat is kapnak. 

Ne felejtsétek el használni a Kedvencek funkciót az eMAG oldalán, aminek hála szintén jó előre fel tudtok készülni a kiszemelt termékekre. 

Az eMAG ingyenes házhoz szállítással várja a vásárlóit, az eMAG által forgalmazott termékek esetében. A kimagasló vásárlási élmény érdekében még a fizetés előtt ki lehet bontani a csomagot, és meggyőződni, hogy a megfelelő termékek sértetlenül érkeztek meg. Ha valami később mégsem tetszene, azt 30 napon belül vissza lehet váltani. Probléma esetén az ügyfélszolgálat non-stop segítséget nyújt

Ne feledjétek, november 27-én Black Friday az eMAG-on! Készítsétek el a bevásárlólistát, és telepítsétek a mobilalkalmazást is. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.