Kitűzték az eMAG Black Friday dátumát, nagy leárazásokat ígérnek



|

Több százezer terméket szerezhetnek be akciósan azok, akik időben felkészülnek.

Míg az Egyesült Államok nagy vásárlási ünnepe, a Black Friday hivatalosan minden évben a hálaadás utáni péntekre, november legvégére esik (idén november 25-ére), addig itthon szabadon bánnak vele a viszonteladók: van, aki tavasszal tartja, van, aki egy hétig is elhúzza, de szerencsére akadnak, akik ugyancsak az ünnepi szezonban akarnak segíteni rajtunk.

Az eMAG egyre előrébb hozza a dátumot, de még marad a novembernél: idén november 18-án lesz érdemes ellátogatni az emag.hu-ra vagy megnyitni az alkalmazást, több százezer termék közül válogathatunk majd, melykre becslések szerint együttesen kb. 3 milliárd forintnyi kedvezmény vonatkozik.

A cég alaposan felmérte a jelenlegi gazdasági tényezők hatását és azt is, hogy mi iránt lehet a legnagyobb a kereslet: arra számítanak, hogy az energiatakarékos háztartási gépek, a rezsicsökkentést célzó okos kiegészítők, valamint a karácsonyi ajándékok lesznek a promóció sztárjai, míg az impulzusvásárlások háttérbe szorulnak.

A Black Friday leárazásokban érintett 70 ezer különböző termékből 420 ezer darab lesz készleten, a mindig kelendő műszaki cikkek mellett a szépségápolás, a játék és baba-mama kategóriákból is válogatnak, de lesznek rendezvényekre és programokra szóló jegyek, járművek, egészségügyi szolgáltatások, és aranyrudak is. Aki a vébét új tévén szeretné nézni, 18 ezer készülékből választhatja ki a neki szimpatikusat, a laptopokra pályázók 7000, az okostelefonokkal szemezők közel 8000 készüléket vásárolhatnak meg. A promóció keretében leadott rendeléseket legkésőbb december 2-ig kiszállítják, azok 70%-át 5 napon belül feladják. A cég azt javasolja, válasszuk a 600 easybox automata egyikét, ami a legkedvezőbb kiszállítási lehetőség lesz.

Külön figyelmet fordít az eMAG arra is, hogy megfeleljen az európai uniós előírásoknak, így a termékoldalakon feltüntetett, áthúzott ár az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára lesz, elősegítve a tudatosabb vásárlást.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.