Hirdetés

Energiatakarékos monitor a Philips-től



|

A Philips új energiatakarékos monitora magától csökkenti az energiafelhasználást, ha nem ülnek előtte.

Hirdetés

 

A Philips legújabb LCD-kijelzője nem lesz a szoba dísze, hiszen nem világít kéken a kávája. Még csak az 5 megapixeles kamerája és az ipari kinézete sem kelt majd feltűnést, mert egyik sincs. Tud azonban valami sokkal jobbat: PowerSensornak hívják.

 

Az új, 22 hüvelykes Brilliance LCD némileg fejlettebb a többi energiatakarékos monitornál, és ezt a különbséget éppen a PowerSensor adja. Egy infravörös érzékelő figyeli, hogy ül-e valaki a kijelző előtt, és ha nem, akkor csökkenti a fényerőt, és az energiafogyasztást 50%-kal visszaveszi. Mindez teljesen függetlenül működik a PC-től, így nincs kompatibilitási probléma.

 

A többi oldalról kevéssé izgalmas az új Philips megjelenítő: 1680 x 1050-es felbontásra képes, 1 000:1 kontrasztarány és 5 milliszekundumos válaszidő mellett. A monitorra VGA-és DVI-bemenetek kerültek, Nagy-Britanniában már a következő hónapban kapható, 170 angol fontért (55 300 forint). 

 

philips-powersensor.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.