Hirdetés

Érkezik a SteelSeries MMO egere



|

A héten érkezik a SteelSeries különleges MMO specifikus egere.

Hirdetés

Az egeret gyártó cég az elmúlt hónapok során egy teljes kiegészítő termékvonalat szentelt a méltán népszerű játéknak. Ennek keretein belül már meg is érkeztek hazánkba az első billentyűzetek, KeySetek és egérpadok. A sorozat utolsó darabja egy olyan egér, amit még avatott játékos szemek sem nagyon láttak, hiszen a SteelSeries legújabb alkotása kifejezetten az MMO játékosoknak lett tervezve. A tervezésben olyan szinten odafigyeltek a részletekre, hogy nem csak a termék kinézet és technikai tartalma sugallja a tiszta WoW-os élményt, hanem már a dobozról is lerí, hogy itt bizony komolyan gondolták a dolgokat.

 

wow-mmo-picture-2_1.png
 

 

Első ránézésre az egér mérete tűnik fel, ami észrevehetően nagyobb, mint az átlagos gamer egerek. Ez ebben a játékstílusban kifejezetten előnyős lehet, főleg azt figyelembe véve, hogy a 15 programozható gomb is kényelmesebben használható, ha kellő távolság van közöttük. A mérettel kapcsolatos dolgokat félretéve térjünk rá a kinézetre, ami igazán szépre és meggyőzőre sikeredett. A fekete és ezüst kombinációja, megfűszerezve egy leheletnyi fényeffektel szinte már tökéletes, nem is beszélve a részletekbe menő kidolgozottságról. A két oldalsó csúszásmentes gumírozott ujjtartó felülete minkét oldalon gravírozott, ami egyrészről jól mutat, másrészt még jobb tapadást biztosít. Az egér gerincét fémhatású borítás fedi, mely rostélyszerűen lett kialakítva a csuklóhoz közeledő traktuson.  Az ék alakú rések mindegyike LED-es megvilágítást kapott, melyek színe 16 milliós skálán állítható, illetve 4 féle intenzitást és pulzálást is konfigurálhatunk.

 

A hír folytatásához  kattintson ide!   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.