Hirdetés

Extrém PC ház a Thermaltake-től



|

A Thermaltake 10. jubileumát megünnepelve egy különleges megoldású számítógépházat tervezett.

Hirdetés

A Thermaltake tervezői úgy gondolták, hogy a cég 10. évfordulóját nem lehet valami egyedi megalkotása nélkül megünnepelni. A CeBIT-en mutatták be a Level 10 névre hallgató, extrém külsejű érdekességet. A műanyagnak tetsző számítógép-ház külső borítását vákuummal "húzták rá" a meglévő vázra. Minden egyes komponens külön-külön látszik, ez biztosítja az egyszerre kaotikus, hivalkodó, ám magával ragadó megjelenést. Jól látható a 6 darab, 3,5"-os merevlemez doboza, valamint az 5,25" optikai meghajtó és a táp különálló tartója is. A legnagyobb doboz értelemszerűen az alaplapot, a processzort és annak hűtőjét rejti. Az előlapon a négy darab, 2.0-s USB portot, az eSata portot, az audio bemenetet, -kimenetet és a bekapcsoló gombot találhatjuk.

 

 

thermaltake_level_10_1.jpg

 

 

A CeBIT-en bemutatott Level 10-et eredetileg nem is engedték lefotózni a stand munkatársai, azonban ez nem hatotta meg a kíváncsi szaksajtót, így több oldalon is megjelent egyedi készítésű fotó róla. Az előzetes információk szerint a különleges készülékház csak limitált szériában és igencsak magas áron lesz kapható, a hivatalos bejelentést júniusban várhatjuk a Computexen.

 

thermaltake_level_10_2_1.jpg
thermaltake_level_10_3.jpg

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.