Hirdetés

0 wattos monitor a Fujitsu Siemens-től



|

A gyártó új kijelzői kikapcsolva semmit sem fogyasztanak.

Hirdetés

 

A Fujitsu Siemens legutóbbi monitorát közel egy éve mutatta be, most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy piacra dobja új kijelzőit, amelyek energiatakarékosság szempontjából az élen járnak.

 

A SCENICVIEW Premium Line ECO családba tartozó 20 hüvelykes P20W-5 ECO és a 22 hüvelykes P22W-5 ECO a világ első olyan kijelzői, amelyek tápegysége automatikusan kikapcsol energiatakarékos módban, így tényleg 0 wattot fogyaszt az adott monitor.

 

Ez azért is fontos, mert a kijelzők többsége készenléti állapotban is képes viszonylag sokat fogyasztani. A Fujitsu Siemens valóban 0 wattos monitorai DisplayView AutoBright funkcióval is rendelkeznek - a fényviszonyokhoz mérten állítják saját fényerősségüket, így is hozzájárulva a kisebb fogyasztáshoz.

 

A gyártó újdonságai Európában már elérhetőek. A legolcsóbb modell 419 euróba kerül (100 000 forint), a következő hónapban azonban nagyobb, 24 és 26 hüvelykes változatok is megjelennek a boltokban.

 

zero-watt-fujitsu.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.