Hirdetés

10 000 RPM-es merevlemez 1 TB tárhellyel



|

A valaha készült legnagyobb kapacitású 10 000 RPM-es HDD-t mutatta be a Western Digital.

Hirdetés

A Western Digital bővítette a merevlemez-kínálatát: ezúttal a VelociRaptor sorozat gyarapodott egy új taggal. A WD a világ valaha készült legnagyobb kapacitású 10 000 RPM-es merevlemezét dobta a piacra. Az új meghajtót kifejezetten nagyteljesítményű PC-kbe, professzionális munkaállomásokba, illetve Mac-ekbe szánja a gyártó.

 

Az 500 és 250 gigabájtos kapacitásokban is elérhető VelociRaptor ipari minőségű alkatrészekből készül, és a leginkább erőforrás-igényes feladatok mellett is heti 7x24 órás szolgálatra tervezték. A meghajtónak nagy hasznát vehetik például a videoszerkesztéssel és digitális tartalmak kezelésével foglalkozó felhasználók is.

 

A 2,5 hüvelykes merevlemez egy úgynevezett IcePack házban érkezik, ami egy 3,5 hüvelykes keret, beépített hűtőbordával. Ennek köszönhetően a VelociRaptorok a szabványos helyekre is beszerelhetőek, miközben a túlmelegedésért sem kell aggódni. Az 1 terabájtos WD1000DHTZ ajánlott végfelhasználói ára 319,99 dollár, az 500 gigabájtos WD5000HHTZ modellé 209,99 dollár, míg a 250 gigabájtos WD2500HHTZ verzióé 159,99 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.