Hirdetés

1.0-ás lett a VLC Media Player



|

Elérte az 1.0.0-ás verziószámot a talán legnépszerűbb multimédiás lejátszó, a VLC Media Player.

Hirdetés

 

Kiadták az egyik, ha nem a legnépszerűbb multimédiás lejátszóprogram, a VLC Media Player 1.0.0-ás verzióját. Az új kiadásba sok eddig nem látott funkció, támogatott formátum és több új beépített kodek is került. A 0.9.x és a 0.8.6 változatokhoz képest nagyon sok hibát javítottak a fejlesztők.

 

Az új változat a képet mostmár kockáról kockára is képes tekerni, és olyan új formátumokat is támogat, mint a Raw Dirac, vagy az M2TS. A most kiadott VLC-be olyan új HD-kodekek is kerültek, mint az AES3, a Dolby Digital Plus, a TrueHD, a Blu-ray Linear PCM, vagy a Real Video 3.0 és 4.0. 

 

A verziók közötti részletes változásokról és az 1.0.0-ás kiadás újdonságairól itt részletes felsorolás található. A VLC Media Player 1.0.0 letölthető a hivatalos weboldaláról. 

 

vlc.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.