Hirdetés

10 évre nőtt egyes Corsair tápegységek garanciája



|

Az összes eddig eladott egységre is vonatkozik a garancia kiterjesztésre.

Hirdetés

A számítógépekbe szánt hardverek minősége a specifikációs táblázat alapján ritkán nyilvánvaló, így ha például kettő vagy több hasonló termék közül kell választanunk, akkor a hosszabb garanciális idővel rendelkezőt tegyük a kosárba. A garanciális idő azt mutatja, hogy a gyártónak mennyi bizalma van a saját termékében, rossz minőségű komponensek használatakor sejthetően nem lesz sok.

Hirdetés


A Corsair most úgy döntött, hogy önhatalmúlag az eredeti 7 évről 10 évre emeli az elmúlt években piacra dobott prémium tápegységeinek garanciális idejét. A kiterjesztett garancia nem csak a mostantól kezdve értékesített PSU-kra vonatkozik, hanem a múltban eladott összes egységre. A kérdéses tápegységek tulajdonosainak az égvilágon semmit sem kell tenniük, teljesen automatikusan jár a kiterjesztett garancia; mintha alapvetően 10 éves jótállással vették volna a tápot.


A mostantól kezdve 10 éves garanciával rendelkező Corsair tápegységek: a 2012-ben piacra kerül AXi modellek, a 2014-től árusított HXi termékek, továbbá a 2015-től megvásárolható RMi / RMx szériák tagjai. A Corsair egyéb tápegységeinek nem változott a jótállási idejük.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.