Hirdetés

10 héten belül 1 millió Core 2 Duo



|

Rekordmennyiségű processzor majdnem két hónap alatt.

Hirdetés

A cég tervei reálisak annak fényében, hogy 2005. októberétől számítva 12 hét alatt mintegy 1 millió darab 65 nanométeres gyártástechnológiával készült kétmagos Pentium D 9XX és Core Duo processzort gyártott, valamint szállított az Intel.

Bár a Core Duo és Pentium D processzorok felfuttatási idejét nem ildomos a Core 2 Duoéhoz hasonlítani, ugyanis a Core 2 család asztali és mobil változatainak gyártása egyidőben kezdődött meg, míg a régebbi processzorok teljesen más mikroarchitektúrára épülnek, és különböző platformok számára készülnek. Mindez azt jelenti, hogy az Intel számára jelentősen könnyebb a Core 2 Duot nagy számban gyártani, mint a régebbi processzorokat, de ezt ellensúlyozzák a kezdeti nehézségek, ami alacsonyabb kihozatalt -- azaz hibátlanül működő, kész processzort -- jelent.

Az Intel éves terve éves szerint összesen 60 millió darab 65 nanométeres kétmagos processzort szállít az idei évben, amit összesen három gyárban készítenek (Fab 12 Arizona, D1D fab Oregon és Fab 24-2 Leixlip - Írország).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.