Hirdetés

10 megapixel a HP-tól



|

Elegáns, felső kategóriás, digitális fényképezőgéppel rukkolt elő a HP.

Hirdetés

A 7,6 cm-es kijelzővel ellátott Photosmart R967 3×-os optikai zoomot és tíz megapixeles optikát kapott.

Az R967 a kompakt kamerák kategóriájának legmagasabb szintű specifikációjával rendelkezik, és a HP technológiájának köszönhetően minden helyzetben optimális képpel örvendezteti meg gazdáját. Precíziós lencséjével megvalósított 30x-os zoommal (3x-os optikai és 10x-es digitális) könnyedén készíthetők tiszta képek, a HP képstabilizáló (anti-shake) üzemmódjával pedig szinte teljesen kiküszöbölhető a homályos fotók problémája.

HP PhotoSmart R967

A gép HP Real Life technológiái között megtalálható a gépbe épített automatikus vörösszem-eltávolítás, a nagy kontrasztarányú fotók sötét részleteit is élesen megjelenítő alkalmazkodó megvilágítás. Beépített panorámakép-készítő funkciója legfeljebb öt kép összefűzését támogatja. A Design Gallery művészi effektusai segítik a kreatív önmegvalósítást és a fotón szereplő személyek karcsúsítását is lehetővé teszik.

A gép használatát tovább könnyíti a beépített súgó és a fotózási technika javítását valós idejű tippekkel segítő, továbbfejlesztett Image Advice szoftver.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.