Hirdetés

10 millió alaplapot adna el jövőre az ASRock



|

Bár sokat foglalkoznak a HTPC-kkel, kevés bevételt várnak tőlük.

Hirdetés

Az ASRock két dologról ismert igazán: az egyik az alaplapgyártása, a másik pedig, hogy HTPC-kkel foglalkozik. Pénzügyi oldalon a HTPC-k viszont nem hoznak sokat a gyártónak, a vállalat a bevételek körülbelül 10 százalékát reméli tőlük.

 

Az ASRock tehát az alaplapjaira kíván jövőre építeni, azokból pedig 2012. januárja és decembere között 10 millió darabot szeretne értékesíteni. Ez 13,3 százalékos előirányzott növekedést jelent, 2011-ben ugyanis 7,8 millió darabot szállítottak le.

 

A gyártó egyébiránt idén a 9 milliót célozta meg, amelyet tehát nem sikerült elérni. Egyes jóslatok szerint a várt növekedés ezúttal is túlzó lehet. Az ASRock sikerét a termékeik jó ár-érték arányában keresik az utóbbi időben, amellyel felveheti a versenyt a többi tajvani riválissal.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.