Hirdetés

10 TB-os adattároló a Fusion-io-tól



|

Az egyedi kialakítású SSD egy PCI Express foglalatba helyezhető bővítőkártya.

Hirdetés

A Fusion-io nem SSD-meghajtóként tekint az új ioDrive Octalra, amely a gyártó legújabb adattárolója. Alapvetően azonban egy egyedi kialakítású SSD-ről van szó, a teljesítményét tekintve mindenképp ebbe a kategóriába sorolandó.

 

A 10 terabájt tárhellyel rendelkező eszköz egy PCI Express foglalatú bővítőkártya. Az óriási kapacitást számos MLC NAND Flash lapka összekapcsolásával érték el, és kétszer akkora tárhelyet kínálnak, mint korábbi modelljük esetében.

 

A másodpercenként 1,3 millió I/O-műveletre képes meghajtót elsősorban adatcenterekhez és szerverekkel foglalkozó cégeknek ajánlják. Sajnos azt nem tudni, hogy az ioDrive Octal ára mennyi, vélhetően azonban meglehetősen magas összegről van szó.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.