Hirdetés

100 GB-os CF kártya a Pretec-től



|

A leggyorsabb modell 50 MB/másodperces sebességgel másolja az adatokat.

Hirdetés

 

pretec-100gb-cf.jpg
A Pretec "lepipálva" az össszes memóriakártya-gyártót, bemutatta a valaha készített legnagyobb kapacitású CF kártyát. A világ legnagyobbja 100 gigabájtos tárhellyel rendelkezik, és 233x-os sebességű, tehát másodpercenként 35 megabájt megmozgatására képes.

 

Akinek ez nem lenne elég nagy, az megvásárolhatja majd (a megjelenési dátum egyelőre nem ismert) a Pretec Q-SATA együttesét is, amelyben négy darab, egyenként 64 GB-os kártya áll össze egy 256 GB-os SATA-meghajtóvá (ára 1596 dollár, azaz körülbelül 260 000 forint).

 

Ha valakinek pedig a sebesség a lényeg, a gyártó a 32 GB-os modellt ajánlja, amely 333x-os sebességgel mozgatja az adatokat, így rekordot felállítva; 50 megabájt per másodperces sebességgel dolgozik (mindezt 630 dollárért, több mint 100 000 forintért).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.