Hirdetés

1000 wattos Fatal1ty tápegység az OCZ-től



|

A 80Plus Gold minősítést szerzett PSU a felsőkategóriás rendszereket is képes ellátni.

Hirdetés

Az elmúlt héten a Computex kiállításon az OCZ leginkább az új SSD-meghajtóira fókuszált, többek között a hibrid változatra. Azonban a gyártó nem csak adattárolókkal frissítette kínálatát a napokban, hanem bemutatott egy új eszközt, amellyel elsősorban a játékosokat célozza meg.

 

Egy új tápegységről van szó, amely nem mellesleg a Fatal1ty szériát erősíti. Az új PSU 1000 wattos folyamatos teljesítményre képes. Ez elegendő egy felsőkategóriás konfiguráció ellátásához, amelyben SLI- vagy CrossFire-beállítást alkalmaztak.

 

A 80Plus Gold minősítést szerzett táp moduláris kialakítást kapott, a ventilátora pedig mélyvörös színű LED-ekkel lett ellátva. Egyelőre nem tudni, hogy az öt év garanciával érkező tápegység mikor és milyen áron kerülhet a boltok polcaira.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.