Hirdetés

1000 wattos Fatal1ty tápegység az OCZ-től



|

A csúcskategóriás PSU-val a játékosokat célozza meg az OCZ.

Hirdetés

Az OCZ neve világszerte ismert a felsőkategóriás SSD-meghajtóiról és tápegységeiről. A gyártó bemutatta legújabb PSU-ját, a Fatal1ty 1000 Watt névre keresztelt modellt, amellyel kifejezetten a játékosoknak kívánnak kedveskedni, illetve azoknak, akik a legjobbat szeretnék.

 

A moduláris táp fejlesztésében Johnathan "Fatal1ty" Wendel segédkezett, így a teljesítmény és stabilitás kérdésében vélhetően a játékosoknak nem lesz oka panaszra. Az 1 kilowattos PSU 105 Celsius-fokig ellenálló japán kondenzátorokat kapott és az összes szükséges és elvárt védelmet. A hűtésről egy piros LED-ekkel díszített, 140 milliméteres, dupla golyóscsapágyas ventilátor gondoskodik.

 

A tápegység a 80Plus Gold matricát érdemelte ki, ami azt jelenti, hogy a maximális hatásfoka eléri a 90 százalékot tipikus terhelések mellett. Azt egyelőre nem tudni, hogy a tizenkétszeres világbajnok játékos nevével fémjelzett tápegység mennyibe kerül majd, az viszont már biztos, hogy 5 év garancia jár mellé.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.