Hirdetés

10×15 centimétertől A3+ méretig



|

Az Epson Stylus Photo 1400 tartósabb fotóminőséget ígér nagyban, kicsiben, sőt, DVD felületen is.

Hirdetés


A Stylus Photo 1400 természetesen az Epson saját Micro Piezo nyomtatófej-technológiájával működik Változtatható cseppmérettel dolgozik, ami segít az árnyalatképzésben. A hat alapszínű nyomtatás nagyobb részletgazdagságot nyújt, mint a hasonló négy színű rendszerek, a világos és lágy tónusú területeken tapasztalható előrelépés.

 

 

stylusphoto1400nagyonkicsi.jpg

 

 

Az opcionális EpsonNet Wireless 802.11b/g és 10/100 Base Tx External Print Server révén egy kisvállalkozás méretein belül könnyen megoszthatók a Stylus Photo 1400 szolgáltatásai. Professzionális igényű A3+ dokumentumokhoz, tervezők és illusztrátorok munkájához szánja a gyártó a sokoldalú óriást.

 

A Stylus Photo 1400 illesztőprogramjának része a széles színtartományú Adobe RGB támogatása. A további színkimeneti módok között megtalálható az „Epson Vivid' (élénk), amely ideális prezentációkhoz és grafikonokhoz, valamint az „Epson Standard" az sRGB képek hű reprodukálásához. Epson-nyomathordozókhoz gyári ICC profilok is rendelkezésre állnak.

 

Az Epson Claria fotótintáról


A „Claria" név a „tisztaság" (clarity) szóból származik. Az Epson Glossy fotópapírral együtt alkalmazva az Epson Claria fotótinta fotó minőségű fényes nyomatokat eredményez, nagyobb tartósságot is biztosít, mint az előző generációs tinták. Albumban tárolva 200 évnyet ígér a gyártó, amit a Wilhelm Research független kutatóintézet mérései is alátámasztanak. A nagyobb tartósságot a színezőanyag molekuláinak stabilabb struktúrája biztosítja, jobban ellenáll a fény és az atmoszféra gázai fakító hatásának.

A Stylus Photo R1400 2007 februárjától kapható - a javasolt kiskereskedelmi ár 104 990 Ft.

Az Epson Stylus Photo 1400 legfontosabb jellemzői:

 

  • Fotók akár A3+ méretig a Claria fotótintákkal
  • Külön tintapatronok
  • Albumban akár 200 év fotó élettartam
  • Egy 20x25 cm-es fotó1 111 másodperc alatt készül el
  • 5760x1440 dpi felbontás
  • Közvetlen nyomtatás PictBridge-kompatibilis digitális fényképezőgépekről
  • Fényképek szerkesztése és nyomtatása az Epson Easy PhotoPrint szoftverrel
  • Közvetlen nyomtatás CD-kre és DVD-kre
  • Nyomtatás, szerkesztés, pirosszem-eltávolítás, vidám keretek és fényképek csonkolása az Epson Creativity Suite programmal

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.