Hirdetés

10×15-ös fotópapír lézernyomtatókhoz



|

A HP elsőként kínál 10×15-ös fotópapírt színes lézernyomtatókhoz.

Hirdetés

Eddig is elérhető volt hasonló termék A4-es méretben, az új médiával a kifejezetten fotó méretű képek nyomtatása egyszerűsödik. A kisvállalatok a normál fotók mellett az üzleti célokra szánt képeket, valamint a direkt-mail és marketinganyagokat is házon belül nyomtathatják ki a mindkét oldalán fényes bevonattal ellátott papírra.

 

 

hplaserphotopaper_.jpg

 


Számos színes lézernyomtató modell készít fotó minőségű nyomatokat, azonban ezek nem mutatnak túl jól fénymásoló papíron, nem beszélve arról, hogy az A4-es lapot még vágni, darabolni kell. A HP kétoldalas, fényes fotópapírjával házon belül nyomtathatnak kisebb vállalatok is professzionális dokumentumokat, a nyomdai szolgáltatóktól megszokotthoz vagy ahhoz közelítő minőségben (nyomtatótól függően). A kis példányszámú vagy egyedi kiadványoknál ez anyagilag kifizetődőbb, illetve jobban koordinálható lehet, mivel a munka elintézhető házon belül is.

 

 

A HP Color LaserJet nyomtatókhoz és HP ColorSphere festékporokhoz optimalizált papír számos egyéb színes lézernyomtatóval és másológéppel együttműködik. A HP Color LaserJet 1500/1500L/2500N/2500L/2500TN/9500 nyomtatókhoz viszont kifejezetten nem ajánlják használatát.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.