Hirdetés

1080p-s LCD TV és monitor egyben, a BenQ-tól



|

A BenQ legújabb LCD TV-je egyben monitor is, az MK2442 Full HD-s felbontásra képes.

Hirdetés

 

A BenQ bemutatta legújabb LCD TV-jét, ami egyben monitor is, tehát nem a klasszikus értelemben vett televízióról van szó. És nem is egy úttörő vagy éppen energiatakarékos monitorról - csupán egy átlagos, de jónak tűnő megjelenítőről.

 

Az MK2442 23,6 hüvelykes képátlóval rendelkezik, és 5 milliszekundumos válaszidővel bír. A panel Full HD-s, 1080p-s felbontást tesz lehetővé, tehát 1920 x 1080 pixel jeleníthető meg rajta. A HDMI 1.3-as csatolóval ellátott készüléket egy úgynevezett Senseye Human Vision Technology képjavító rendszerrel is felszerelték.

 

Akár a többi gyártó és kijelző esetében, itt is olyan beállításokhoz nyúl a képjavító, mint a szín, fényerő, kontraszt, élesség, simítás. Az MK2442 Európa legtöbb országában augusztus 20-tól lesz megvásárolható. 

 

benq-01.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.