Hirdetés

10x optikai zoomos fényképezőgép



|

A Kodak bejelentette a világ legkisebb ultrazoomos fényképezőgépét.

Hirdetés

A kétlencsés V570 után a gyártó piacra bocsátottaa V610-es EasyShare készüléket,amely 6,1 megapixeles, és szintén kétlencsés. Az első lencse gyújtóátfogása 38-114 mm-ig, míg a másodiké 130-380mm-ig tart. Nagyon hasonlít az elődjére, de egy kicsit nagyobb méretekkel rendelkezik, így elfér rajta egy 2,8" LCD kijelző is. Ahogy a legtöbb készülék, úgy a V610 is képes 640×480-ban 30kép/másodperc gyorsasággal mozgóképet rögzíteni, amit viszont a legtöbb konkurens nem tud, az a felvétel közbeni közelítés akár 10x-esen is.

Kodak V-610

Ezzel nincs vége a kisokos gép különleges tulajdonságainak, hisz Bluetooth 2.0 csatlakoztatási lehetőséggel, 32 megabájtos belső tárolóegységgel, és optikai képstabilizátorral is ellátták a V610-es EasyShare-t. A készülék valamivel 100 000 Ft feletti végfelhasználói árral kerül majd a boltok polcaira még tavasszal.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.