Hirdetés

110 milliót ér egy Apple 1-es gép



|

Egy novemberi aukció keretében ennyit várnak az eddigi legteljesebb Apple 1-ért.

Hirdetés

Az AuctionTeamBreker idén november 16-án egy aukció keretében szeretné eladni a talán legjobb állapotban lévő Apple 1-es számítógépet, amelyik csak létezik. A makulátlannak ígért géphez még az eredeti, fehér kartondoboza is jár, amelyből az első 50 szintén az egykori Jobs otthonában volt. A fehér dobozokról egyébként néha még fotót is mutogatnak.

Hirdetés

Az első 50 Apple 1-ből, amelyeket anno a Byte Shop rendelt meg, a most eladni kívánt darab konkrétan a 46-os számot viseli. Ez állítólag nem csak, hogy működőképes állapotban van, de valószínűleg az egyetlen, amelyhez az eredeti kartondoboz is jár. 

Az aukciót lebonyolító cég elismerte, hogy 500 000 dollár talán kicsit soknak tűnik egy ilyen régi eszközért, de valójában nem az. A korai Apple gépeket szerintük már régen igen nagy összegekért cserélgetik a gyűjtők, de egy ideje már nyílt aukciók keretében is lehet ilyeneket venni. Még jobb, ha még működik is: májusban 516 461 euróért vittek el egy hasonló állapotút. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.