Hirdetés

1100 dolláros BMW tervezésű házat virít a Thermaltake



|

Oda mertünk menni és egyszer hozzá is értünk, tényleg.

Hirdetés

A Thermaltake-nél azon vannak, hogy valami extrával és/vagy drágával jól elkápráztassák a (potenciális) vásárlókat. A BMW tervezőivel közösen elkövetett Level 10 GT és a jó drága, de kidolgozott Level 10M harci egér sikerén felbuzdulva megjelentetik a ház kis darabszámú és borzasztóan drága kiadását. Vagy 1100 dollár nem sok? Akkor lehet kapni 1300-ért is.

 

Kinek hogy. Mindenesetre ennyiért már kell valami nyújtani és persze itt is sok jótól görnyedve távozik a vásárló – először is a cseppet sem vékonyka alumínium váz közel 20 kilós súlyától. (Színesfém tartalma okán semmiképp se hagyjuk a házat őrizetlenül!) Aztán persze jönnek az extrák, melyek részét az elődnek, illetve alapnak tekinthető Level 10 GT adja: Masszív, moduláris felépítés, Smart-lock Security System, léghűtés, USB 3.0 portok, no és most már nem öt, hanem hat merevlemez fiók. Tajvanon látogatóban a Thermaltake kiállítótermében volt szerencsénk megnézni ezt a szépséget (is), kétségkívül egy igen masszív és alapos, egyedi, cuccról van szó, amit nem biztos, hogy kihoztak volna hozzánk a szerkesztőségbe tesztelni. A BMW formatervezői kitettek magukért.

 

 

Vennénk ilyet? Persze, ha épp lenne nálunk annyi pénz! Agyonütnének érte otthon? Többször is! Megérné? Azt ebben az esetben ne mi döntsük el. Mindenesetre csak pár száz darab készül belőle mindösszesen és panasz nem lesz rá egy darabig, valószínűleg jócskán golyóálló is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.