Hirdetés

1100 dollártól kezdődik egy menő Apple Watch



|

A Hermès kézzel készült szíjai igazán elegáns megjelenést adnak az okosórának.

Hirdetés

Igaz, hogy az Apple szeptemberi eseményének az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus voltak a sztárjai, de azért az Apple Watch is kapott némi figyelmet. 

Hirdetés

A WatchOS 2 mellett érdekesség, hogy az Apple összeállt a Hermès csapatával, ami egy francia, bőrrel foglalkozó divatcég. Az együttműködésnek hála lett egy rozsdamentes acél Apple Watch, speciális kiadásban

Ezek a modellek váltak most először megvásárolhatóvá. Három stílusból lehet válogatni a bőr szíjakat tekintve, és mind kézzel készült, Franciaországban. Emiatt a vételárak 1100 és 1500 dollár között alakulnak (Európában persze többel kell számolni). 

Az alapárba a Single Tour szíj tartozik bele, ami egy klasszikus megoldás, de Hermès-alapokon, feketében, barnában és pirosban. A Double Tour már 1250 dollárba kerül, és van szürkében, barnában, pirosban és kékben. 

A legdrágább kiadás egy bőr karkötőt idéz, 1500 dolláros áron. 

A modellek csak néhány Apple Store-ban és Hermès boltban kaphatóak, illetve pár luxusáruházban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.