Hirdetés

112 oldal percenként az új A3-as Canon szkennerekkel



|

Három új imageFORMULA lapolvasót jelentett be a Canon

Hirdetés

A Canon bemutatta új szkennercsaládjának tagjait, az imageFORMULA DR-6050C, imageFORMULA DR-7550C és imageFORMULA DR-9050C típusú készülékeket. Az új A3-as formátumú lapolvasók az eddigieknél nagyobb szkennelési sebességgel, ergonomikusabb kialakítással és hatékonyabb energiafelhasználással dicsekedhetnek. A Canon jelenleg vezető a nagy sebességű szkennerek piacán, legutóbb érintőképernyős ScanFront 220eP dokumentum szkenneréről adhattunk hírt.

 

 

canon imageformula dr-9050c

 

 

Az imageFORMULA DR-9050C és az imageFORMULA DR-7550C modellek a népszerű imageFORMULA DR-9080C és az imageFORMULA DR-7580 szkennerek utódjai. Az imageFORMULA DR-6050C egy teljesen új szereplő a produktív szkennerek piacán. Mindhárom modell a dokumentumkezelési rendszerek és üzleti folyamatok fejlesztésével hivatott javítani a vállalatok hatékonyságát.

 

A legújabb Canon imageFORMULA modelleket kifejezetten a felhasználói visszajelzések alapján tervezték. Jó példa erre az előlapi adagolás és kiadás funkció, amelyet a korábbi modelleknél igen pozitívan értékeltek az ügyfelek. A kezelő irányítópanelje alacsonyabbra került, így a felhasználó kényelmesen, ülő helyzetben helyezheti be, adagolhatja és távolíthatja el a dokumentumokat. A készülékek megfelelnek az új, 2009 júniusában bevezetendő Energy Star szabványnak. Ez a gyártó adatai szerint azt jelenti, hogy a korábbi modelleknél 20 százalékkal, míg a versenytársak eszközeinél 60 százalékkal kevesebb energiát igényelnek.

 

Mindhárom eszköz gyors szkennelést kínál: 300 dpi felbontás mellett akár percenként 112 színes oldal beolvasására is alkalmasak, így a nagy kapacitású modellek kategóriájában a leggyorsabb szkennerek közé tartoznak. A gyártó közleménye szerint egy beépített feldolgozó-processzornak köszönhetően a maximális szkennelési teljesítmény a különböző időtakarékos és képminőség-javító funkciók – például az automatikus méretfelismerés vagy kiegyenesítés – bekapcsolása esetén is elérhető.

 

A termelékenység növelése érdekében az új szkennerek mindegyike nagy kapacitású, sokoldalú dokumentumadagolóval rendelkezik. Így nagy papírkötegek, valamint változó méretű és vastagságú lapok problémamentes adagolására is kiválóan alkalmasak, továbbá automatikusan érzékelik a bennfelejtett tűzőkapcsokat és összetapadt lapokat. A készülékek ideálisak a sok papírt felhasználó területeken, vagyis többnyire a pénzügyi, egészségügyi, kormányzati, közlekedési és ügyfélszolgálati környezetben. A hosszú dokumentumok – például az egészségügyben gyakori elektrokardiogramok – beolvasása egészen három méteres hosszúságig szintén megoldható. Eközben a készülék automatikusan eldönti, milyen színmélységben és formátumban mentse el a képet. Ezen felül a Folio Mode beállítással akár A1-es méretű anyagok is szkennelhetők, így ezek a szkennerek a papírtípusok egyedülállóan széles körét támogatják.

 

A Canon imageFORMULA DR-6050C, a Canon imageFORMULA DR-7550C és a Canon imageFORMULA DR-9050C Európában 2009. június 1-től vásárolható meg.

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.