Hirdetés

12 évre nő egyes Seasonic tápok garanciája



|

A PRIME szériás tápegységek garanciáját 12 évre növeli a Seasonic.

Hirdetés

Ha garanciáról beszélünk, akkor manapság az elektronikai termékek miatt fáj a fejünk a leggyakrabban. A helyzet ugyan ma sem felhőtlen minden kategóriában, de az elmúlt évek alatt azért mindenképp javult. 

Hirdetés

Néhány éve még az 5-7 év garancia is meghökkentően soknak tűnt egy-egy tápegységre, főleg azok után, hogy sokszor egy drága laptopra vagy okostelefonra 1 év jár (még ma is). A tápegység azonban az az alkatrész, amelyet a felhasználók az asztali gépek felújítása és modernizálása során a legritkábban cserélnek. 

A Seasonic felhasználói számos visszajelzéssel szolgáltak a gyártónak, amelyekből kiderült, hogy még a 10 éves Seasonic PSU-k is tökéletesen teszik a dolgukat. A gyártó persze örült a híreknek, elvégre így elérte a célját, és hosszabb távra biztosított költséghatékony és környezetileg is fenntartható megoldásokat. 

Annak érdekében, hogy a bizalmat tovább erősítsék, és persze a keresletet is, a Seasonic kitolja minden egyes PRIME szériás tápegységének a garanciáját. Így azokra a vállalt 10 év helyett már 12 év van, ami úttörő kezdeményezésnek számít. A már korábban eladott modellekre is érvényes a változtatás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.