Hirdetés

12 hüvelykes, ütésálló Toughbook S10 a Panasonic-tól



|

Újabb titánnal bővül a Panasonic ütésálló notebook-sorozata.

Hirdetés

Újabb titánnal bővül a Panasonic ütésálló notebook-sorozata: az új jövevény a Toughbook S10 névre hallgat, és magnéziumötvözetből készült a háza, amely a 70-80 centiméteres zuhanásoknak is ellenáll. A vízlepergető billentyűzet mellé rázkódásálló merevlemez és Sandy Bridge processzor került.

 

A Windows 7 Professional operációs rendszerrel szerelt, 12,1 hüvelykes gép 1280 x 800-as felbontásra képes. A LED-es háttérvilágítású noteszgépbe egy 2,5 GHz-es Intel Core i5-2520M processzor került, ami mellé maximum 8 GB RAM kérhető. A 320 gigabájtos HDD-t egy DVD-meghajtó, 802.11 a/b/g/n-es Wi-Fi, Bluetooth 2.1 és USB 3.0 egészítik ki. A D-Sub és HDMI kimenetek mellett kártyaolvasó is van a notebookon.

 

A gép akkumulátora 12,5 órás üzemidőt tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel. Opcionálisan 3G-s modul, vagy ujjlenyomat-olvasó is kérhető a Toughbook S10-be, amely a következő hónaptól kapható, 2449 dolláros indulóártól.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.