Hirdetés

12 inches hibrid a Samsungtól



|

A koreai gyártó bemutatta ultrahordozható notebookját.

Hirdetés

Már több cégi is bemutatta 12 inch méretű optikai meghajtó nélküli hibrid netbookját, azonban a Samsung NC20-as gépezet kicsit más. Ehhez a modellhez, ugyanis opcionálisan választható a DVD író-olvasó. A 12.1 inches WXGA (1280 x 800) képfelbontású kijelző felett megtalálható már az elengedhetetlen webkamera, amely 1,3 megapixeles felbontással bír. A laptop oldalán megtalálható 3 az egyben kártyaolvasó (SD,SDHC,MMC), VGA, jackcsatlakozó, Ethernet és három USB 2.0 csatlakozó. Szomorú, de opcionálisan választható a b/g szabványú Wi-Fi, Bluetooth 2.0 és a mikrofon is.

 

 

 

A 1,5 kilogrammos notesz belsejében 1,3 gigahertzes VIA Nano U225 processzor és VIA Chrome 9 HC3 típusjelzésű videóvezérlő foglal helyet az 1 gigabájt rendszermemória és a választható HDD vagy SSD merevlemez mellett. A 6 cellás akkumulátorral rendelkező NC20 februárban érkezik külföldre 450 eurós (125000 forint).

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.