Hirdetés

120 millió eladott PS2



|

Már hét éves, de még mindig van lendület a PlayStation 2-ben.

Hirdetés

Szinte hihetetlen, de a hét éves Sony Playstation 2-ből már több mint 120 milliót adtak el világszerte, ezzel ez lett minden idők legsikeresebb játékkonzolja. A PS3 már lassan egy éve a piacon van, de az ismert problémák miatt a Sony még mindig nyomja a korábbi változatot. Piacra dobta 150 dolláros áron (körülbelül 23000 forint), a PS2 fehér színű változatát, a Singstar éneklős játékkal és két mikrofonnal egybecsomagolva. Ezzel a lépéssel nem titkoltan a Nintendo Wii-nek kívánnak ellenfelet állítani a karácsonyi időszakban és az optimista tervek szerint nem kevesebb mint 12 millió példányt szeretnének eladni jövő márciusig.

 

 

ps2.jpg

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.