Hirdetés

1200 wattos tápegység a Club 3D-től



|

A CSP-X1200CS 88 százalékos hatásfokkal működik, 80Plus Silver-minősítéssel.

Hirdetés

A Club 3D bemutatta legújabb tápegységét: a moduláris PSU a CSP-X1200CS kódnevet kapta, és kiérdemelte a 80Plus Silver-minősítést, ugyanis a hatásfoka eléri a 88 százalékot. Meglehetősen erős tápról van szó, a teljesítménye ugyanis 1200 watt.

 

A gyártó elsősorban olyan felhasználókat céloz meg az újdonsággal, akik gépüket játékra használják, és ehhez több videokártyából összerakott konfigurációt alkalmaznak - ilyen esetben valóban nagyon hasznos az 1,2 kilowattos teljesítmény. A CSP-X1200CS kompatibilis az ATX 12V v2.3-mas és az EPS 12V v2.92-es szabványokkal.

 

Az aktív PFC-s táp kondenzátorai 105 és 85 Celsius-fokig képesek ellenállni a hőnek. A PSU négy darab 12 voltos ágat kínál felhasználójának, kábelei harisnyázottak, a 135 milliméteres ventilátor pedig a pillanatnyi hőmérséklet alapján van vezérelve. Sajnos a CSP-X1200CS ára nem derült ki.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Tápegységvásárlás

Tápegységgond?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.