Hirdetés

1200 wattos tápegység az OCZ-től



|

A Silencer Mk III 1200W 80Plus Platinum hatásfokkal rendelkezik.

Hirdetés

Az itthon leginkább az SSD-iről ismert OCZ bemutatta a legújabb tápegységét, amely az 1 kilowatt feletti modellek sorát erősíti: a Silencer Mk III 1200W-t. A moduláris kialakítású PSU a jelenleg létező legjobb címkét érdemelte ki, amit kimagasló hatásfokért kapni lehet: a 80Plus Platinum plecsni mellé 92 százalékos hatásfok társul.

 

Az ultracsendes táp egy darab 12 voltos ágat kínál, támogatja az SLI-t és a CrossFire-t is. Az úgynevezett Dual Thermal Control System lehetővé teszi, hogy a ventilátort normál és néma módok között állítsuk be, a terhelésnek megfelelően.

 

A dupla golyóscsapágyazású, 140 milliméteres ventilátorral szerelt tápegység 1200 watt teljesítményű, az OCZ pedig komolyan hisz az új termék minőségében, ugyanis 7 év garanciát ad rá.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.