Hirdetés

125 milliárd dollárt fektet Kínába a Dell



|

A Dell is hatalmas lehetőségeket lát a kínai piacban.

Hirdetés

A Dell úgy döntött, hogy a következő 5 év folyamán 125 milliárd amerikai dollárt fektet be Kínába - a cég nagy lehetőségeket lát ebben az erős piacban. 

Hirdetés

A világ harmadik legnagyobb gyártója mindezzel a becslések szerint több mint 1 millió munkahelyet teremt majd Kínában. 

Amerika után Kína a legnagyobb piaca a Dellnek, ennek megfelelően pedig már 2010-ben eldöntötték, hogy elköltenek a régióban 250 milliárd dollárt. Azt sajnos nem tudni, hogy a mostani 125 milliárd ennek a része-e vagy pluszban jön az összeghez. 

A Dell két évtizede van jelen Kínában, és idén januárban többek között már az állami China Electronics Corporationnel is együttműködött. 

Minderre azért volt szükség, mert a kínai piacon így lehet boldogulni, a Dell pedig még jobban rákapcsol majd erre a stratégiára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.