Hirdetés

128 GB-os a G.Skill Ripjaws V memóriakitje



|

3200 MHz-es órajelen dolgoznak a DDR4-es RAM-ok.

Hirdetés

A G.Skill menetrend szerint mutatja be a jobbnál jobb memóriacsomagokat, és most megérkezett a legújabb. Természetesen ez is csúcsteljesítményt garantál. 

Hirdetés

A Ripjaws V szériát erősítő új kit DDR4-es modulokat tartogat: a nyolc elem egyenként 16 GB-os, így a kit összesen 128 GB-os. Ez a maximum, amit egy X99-as alaplap támogat. 

A modulok 3200 MHz-es órajelen működnek, CL14-14-14-34-es időzítésekkel, 1,35 volton. 

A hatalmas csomag tehát nagyon gyors sebességeket ígér, és valójában jelenleg nem is lehetne ennél gyorsabbat találni a piacon. Természetesen támogatottak az XMP 2.0 profilok is. 

A memóriákat egy MSI X99A GODLIKE Gaming alaplapon is tesztelték, Intel Core i7-5960X processzorral. Erről árulkodik a képernyőkép is, 42 órás működés után.

Az új csomag február végétől lesz kapható, 1069,99 dolláros áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.