Hirdetés

12x-es Blu-ray-író a Pioneer-től



|

A BDR-S06J belső optikai meghajtó SATA interfészt használ, és 3D-s Blu-ray-támogatással érkezik.

Hirdetés

A Pioneer bemutatta BDR-S06J kódnévre keresztelt belső Blu-ray-íróját, amely sima és többrétegű BD-R lemezek írására egyaránt alkalmas. A rögzítést az ODD 12x-es sebességgel képes elvégezni, és 3D-s Blu-ray-támogatást is tartogat.

 

A fekete, zongorafekete és fehér színekben elérhető optikai meghajtó SATA interfészen át kommunikál, és 4 MB-os buffere van. Írási képességei a következők szerint alakulnak: 12x BD-R (DL), 2x BD-RE (DL), 16x DVD-R/+R, 8x DVD-R/+R DL és DVD+RW, 6x DVD-RW, 5x DVD-RAM, 40x CD-R és 24x CD-RW.

 

A CyberLink PowerDVD 9, InstantBurn 5 és Power2Go 6 szoftverekkel érkező író a jövő hónaptól lesz kapható, várhatóan körülbelül 360 dolláros áron.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.