Hirdetés

12x-es Blu-ray-író a Plextortól



|

A SATA csatolófelületű PX-LB950SA meghajtó 12x-es sebességgel képes írni a BD-R lemezeket.

Hirdetés

A Plextor Europe bemutatta legújabb belső Blu-ray-íróját, amely a PX-LB950SA kódnévre hallgat. A SATA interfészen keresztül használható ODD 8 megabájt bufferrel rendelkezik, és legfőbb érdekessége, hogy 12x-es sebességgel tudja írni a BD-R típusú lemezeket.

 

A további formátumok esetében az író sebessége az alábbiak szerint alakul: 8x BD-R DL, 2x BD-RE (DL), 16x DVD-R/+R, 12x DVD-RAM, 8x DVD-R/+R (DL) és DVD-RW, továbbá 6x DVD-RW. A Plextor meghajtója CD-R lemezt 48x-osan, CD-RW diszket 24x-esen ír.

 

A LightScribe technológiával felvértezett ODD-hez a csomagban találunk még egy PowerDVD 9 BD Suite szoftvercsomagot is, amely a CyberLinktől származik. A Plextor új íróját 179 euróért vásárolhatjuk meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.