Hirdetés

12x-es Samsung Blu-ray-olvasó



|

A Samsung SH-B123-as optikai meghajtója alkalmas BD-ROM lemezek 12x-es olvasására.

Hirdetés

A Samsung egyik legújabb kombó optikai meghajtója az SH-B123, amely amellett, hogy képes CD-ket és DVD-ket írni, BD-ROM lemezek olvasásával is megbirkózik. A SATA csatolófelületű ODD-t asztali PC-kben használhatjuk.

 

A meghajtó a szabvány 5,25 hüvelykes foglalatokba építhető be, és legfőbb újdonsága, hogy Blu-ray-lemezeket már 12x-es sebességgel képes olvasni. Az ODD a Samsung Firmware Live Update rendszerét is használja, amellyel mindig naprakész firmware lehet a meghajtón.

 

BD-ROM lemezt egyébként 12x-es sebességel olvas a meghajtó, BD-R/RE/DL-t 8x-osan, CD-ROM-ot 48x-osan, CD-RW-t 40x-esen. DVD±R-t 16x-osan ír, DVD-RAM-ot 12x-esen, többrétegű DVD±R-t 8x-osan, míg a pluszos újraírható DVD-t 8x-osan, addig a DVD-RW-t 6x-osan. Ára egyelőre ismeretlen, azonban már júliusban kapható lesz.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.