Hirdetés

12x-es, USB 3.0-ás Blu-ray-író a Lite-Ontól



|

Európába is érkezik az eHBU212, amely egy USB 3.0-ás, külső Blu-ray-író.

Hirdetés

A Plextor, az ASUS és a Buffalo után a Lite-On is bemutatta új, külső Blu-ray-íróját, amelyet az európai piacra szán. Az újdonság az eHBU212 kódnévre hallgat, USB 3.0-ás csatlakozással rendelkezik, és akár 12x-esen is képes BD-R típusú lemezekre rögzíteni.

 

A 8 MB cache memóriával rendelkező eszköz a pontos és biztos rögzítés érdekében az úgynevezett Smart-Burn és Smart-X technológiákat használja. Az eHBU212 rendelkezik LightScribe-támogatással, írási sebességei pedig a következőképpen alakulnak: 12x BD-R, 8x BD-R DL, 2x BD-RE (többrétegű), 16x DVD-R/+R, 12x DVD-RAM, 8x  DVD-R/+R (többrétegű) és DVD+RW, 6x DVD-RW, 48x CD-R és 24x CD-RW.

 

A külső optikai meghajtóhoz ajándékba jár a CyberLink Blu-ray Suite szoftvercsomagja, amely lemezekre való rögzítést, mentést és lejátszást tesz lehetővé. Az új Lite-On író még ebben a hónapban a boltokba kerül, ajánlott végfelhasználói ára 165 euró. Aki előrendeli, az 10 euróval olcsóbban juthat az eszközhöz.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Optikai meghajtó vásárlás

Lemezek minősége

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.