Hirdetés

1350 és 1500 wattos MaxRevo tápok az Enermax-től



|

A moduláris PSU-k 80Plus Gold minősítést szereztek magas hatásfokuk miatt.

Hirdetés

Az Enermax legújabb tápegységei a MaxRevo szériát építik fel - egy 1350 és egy 1500 wattos modellről van szó, amelyekkel a gyártó a felsőkategóriás rendszereket célozza, azon belül is főleg a játékosok gépeit. Mindkét PSU 80Plus Gold minősítést szerzett, maximális hatásfokuk 94 százalék.

 

A moduláris tápegységek 105 Celsius-fokig ellenálló japán kondenzátorokat használnak, illetve egy 13,9 centiméteres, 900 és 2000 RPM között működő légkavarót. A hat darab 12 voltos ággal rendelkező PSU a szokásos védelmi funkciók mellett extrákat is biztosít, ilyen például a HeatGuard, amely a PC kikapcsolása után a ventilátort tovább forgatja a belső alkatrészek lehűtése érdekében.

 

Az Enermax az 1350 és az 1500 wattos MaxRevo tápra is öt év garanciát vállal. A "kisebbik" teljesítményű változat ára 344,9 euró, míg az 1500 wattosat 379 euróért lehet hazavinni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.